Campanya de crowdfunding per Remenja’mmm

By 28 Novembre, 2018Notícies

Les entitats promotores de Remenja’mmm van iniciar ahir una campanya de crowdfunding a la plataforma Ulule per aconseguir més fons per al projecte i continuar sensibilitzant contra el malbaratament alimentari. Així, Banc de Recursos, Rezero i Nutrició sense Fronteres s’han proposat recaptar 3.000 € abans que acabi l’any. Si aconsegueixen aquest repte, l’empresa Veritas, donant habitual del Pont Alimentari, s’ha compromès a fer una aportació màxima del mateix import.

Les persones i empreses que contribueixin a la iniciativa de crowdfunding a Ulule rebran recompenses que van des d’un decàleg en PDF contra el malbaratament alimentari fins a un sopar per a dues persones en algun dels restaurants adherits a Remenja’mmm i participants en la campanya. L’aportació mínima és de 5 € i el mitjà de pagament la targeta de crèdit.

L’objectiu de Remenja’mmm

Remenja’mmm – Massa bo per llençar-ho va néixer fa tres anys a partir dels projectes Pont Alimentari i BCN comparteix el menjar per sensibilitzar la indústria de restauració i hostaleria i els clients d’aquesta en la prevenció del malbaratament alimentari.  Amb aquest objectiu, reparteix als establiments adherits (250 actualment) bosses de paper amb un disseny atractiu perquè els comensals es puguin emportar a casa el menjar que no s’han acabat i contribueixen a la difusió del missatge de la campanya. A més, Remenja’mmm ofereix assessorament per implementar mesures encaminades a reduir el malbaratament.

 

Notícies relacionades