Patronat

PRESIDENT

SECRETARI

TRESORER

VOCALS

Joaquim Pons (Companyia de Jesús)

Alejandro Tamames (Associació Banc de Recursos)

Joaquim Menacho (Institut Químic de Sarrià)

Santi Bolivar (Oxfam Intermón)
Teresa Careta (ESADE)
Pere Rigau (Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya)
Daniel Ortiz  (consultor RSE)

Equip humà

Banc de Recursos aprofita el cabal humà i professional de moltes persones (universitaris  d’últims cursos, joves professionals, jubilats, etc.) que tenen una formació concreta en algun camp que pot ser útil a l’entitat.

Els voluntaris de Banc de Recursos són persones molt conscients de la realitat que ens envolta, que han decidit aportar part del seu temps a una causa justa.

Àrees en què col·laboren

OFICINA

Col·laborant permanentment en les tasques de gestió, administració, comptabilitat, atenció telefònica d’ofertes i demandes… a la seu de Banc de Recursos. Aquest tipus de col·laboració requereix una aportació de temps continuada i en horari d’oficina.

COMERCIAL

Treballant en les relacions amb les empreses, en temes de marketing i difusió de la feina de Banc de Recursos.

TRAMESES

Col·laborant puntualment en esdeveniments que requereixen molt personal i una gran coordinació, com son les càrregues dels contenidors.

COMUNICACIÓ

Es treballa en l’edició del butlletí trimestral, en l’actualització d’aquesta pàgina web, en la generació de notícies i comunicats de premsa, i en la relació amb altres mitjans de comunicació social.

MAGATZEM

Col·laborant en la revisió dels equips informàtics i màquines donades per empreses. Per a aquest tipus de col·laboració es requereixen certs coneixements tècnics. En aquesta àrea comptem amb voluntaris que acudeixen permanentment al magatzem per inventariar el contingut i revisar els equips més recents. També s’embalen i es paletitzen els materials donats.

DELEGACIONS

Col·laborant des d’altres punts del país i actuant en els temes de marketing i recerca d’equips i màquines que siguin útils als projectes que tenim en marxa.

Actualment comptem amb més de 40 voluntaris a Barcelona, 8 a Lleida i 4 a les altres delegacions.

A tots ells, i als que han col·laborat en les càrregues dels contenidors, des d’aquesta pàgina volem agrair-los el seu esforç i fer un petit homenatge a la seva gran dedicació.