VI Congrés del Tercer Sector

By 27 Novembre, 2018Notícies

Banc de Recursos va participar la setmana passada en el VI Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya, que va tenir lloc a La Farga de l’Hospitalet els dies 20, 21 i 22 sota el lema “Desigualtats socials, solucions locals”.

En representació de la nostra entitat, la directora de BdR, Rosaura Serentill; i la responsable del projecte Pont Alimentari, Mariona Ortiz, van intervenir al Social Speaker’s Corner en l’àmbit de Recursos per a Entitats Socials i Voluntariat parlant dels serveis que duen a terme el Pont Solidari i el Pont Alimentari respectivament. BdR va compartir espai amb la Federació Catalana de Voluntariat Social i altres entitats com la Fundació Vicky Bernadet, la Fundació Pere Tarrés i la Federació d’Entitats d’Assistència a la Tercera Edat.

A banda del Social Speaker’s Corner (on es van presentar 84 experiències innovadores), el VI Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya va acollir dos col·loquis, set debats, la Mostra d’Entitats i l’Espai Tecnològic m4Social amb apps, robòtica, realitat virtual, impressió 3D i circuits en l’àmbit social.

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social 

La Taula del Tercer Sector Social representa el conjunt de les entitats socials catalanes i és l’organització que defensa els drets socials i lluita contra les desigualtats a Catalunya.

Agrupa 35 federacions i grans organitzacions que aglutinen més de 3.000 entitats no lucratives que ofereixen serveis i suports a col·lectius diversos: infància i família, joves, gent gran, persones immigrades, amb discapacitat, drogodependents, sense llar o amb dificultats per accedir a un lloc de treball.

VI_congres_tercer_sector

Notícies relacionades