Skip to main content

Presentació de la novel·la Sis Dits

By 8 abril, 2022maig 23rd, 2022Notícies

Ahir a la tarda vam assistir a la presentació de la novel·la Sis Dits, quart llibre de l’escriptora i blogger de viatges Isabel Rodríguez Vila. Molt propera a Banc de Recursos, l’autora cedirà a la nostra entitat els beneficis d’aquesta obra en la seva edició en català.

L’acte de presentació va tenir lloc de 19:00 a 20:00 hores a la biblioteca pública de Cabrils i va comptar amb un públic nombrós i entusiasta.

Sis Dits

Primera novel·la d’Isabel Rodríguez, Sis Dits està ambientada a Barcelona i en una illa del Carib. Explica la història d’una parella de submarinistes que busquen animals en perill d’extinció i acaben convivint amb una ètnia desconeguda per al món. Aquesta experiència canviarà la seva escala de valors i els farà assolir nous estats de consciència. És una obra plena d’amor i respecte que es caracteritza pel realisme de les seves descripcions i diàlegs i transporta els lectors en el mateix viatge dels protagonistes.

Sobre l’autora

Fotògrafa i infermera jubilada, Isabel Rodríguez havia escrit anteriorment dos llibres-testimoni de la seva experiència com a cooperant (Goundi, unas vacaciones diferentes. Una aventura solidaria en Chad i Descubriendo el Corazón de la Tierra. Siete lugares que cambiaron mi chip) i un tercer sobre vivències relacionades amb la mort (Cuando nos vamos, ¿a dónde nos vamos?).

Pel que fa al seu lligam amb Banc de Recursos, es remunta als anys 2013-2014 quan, juntament amb el seu marit, Mario Ubach, va contactar amb la nostra entitat cercant materials i equipaments per enviar a l’hospital que havien construït i mantenien a Goundi. L’any 2016, en jubilar-se, ens van traspassar el relleu dels seus projectes al Txad.

Comprar el llibre 'Sis Dits'