Skip to main content

Donación de mobiliario de oficina a 8 entidades sociales

By 21 mayo, 2021junio 8th, 2021Noticias

L’empresa de disseny i construcció Tétris ha donat mobiliari d’oficina de Xerox España a 8 entitats socials mitjançant el Pont Solidari de Banc de Recursos. En concret, el nostre servei ha derivat 60 taules, 55 bucs, 44 cadires, 24 reposapeus, 12 armaris, un sofà, una nevera, una pissarra i diverses papereres i penjarobes.

La recollida del mobiliari per part de les entitats socials va tenir lloc dimecres 19 de maig al Parc Empresarial Mas Blau del Prat de Llobregat i va estar coordinada per quatre voluntaris logístics de Banc de Recursos. En aquesta ocasió, les adjudicatàries de la donació van ser Actua Vallès, Asociación Unión Tienda Solidaria, Associació Egueiro, Fundació Acis, Fundació Cel, Fundació Pere Mitjans, Fundació Viver de Bell-lloc i GSIS Grup de Serveis d’Iniciativa Social. Es tracta d’entitats del Tercer Sector que treballen per la integració, el tractament de transtorns addictius, la discapacitat, l’acompanyament a col·lectius vulnerables i altres finalitats de caire social.

Estalvi ecològic

La reutilització d’aquest mobiliari d’oficina per part de les receptores evitarà l’emissió a l’atmosfera de 3,4 Tn de CO2, l’equivalent a 912 cotxes fora de la circulació durant un dia o la quantitat de CO2 que absorbeixen a l’any 342 arbres. La donació es tradueix per tant en un important estalvi ecològic que contribueix a posar fre al canvi climàtic.

Sobre Tétris

Tétris es una filial propiedad de JLL, una empresa incluida en la lista Fortune 500. Como empresa líder en diseño y construcción, Tétris diseña y construye lugares vibrantes que inspiran a la gente a pensar mejor, trabajar mejor y vivir mejor. Con un equipo global de ingenieros, arquitectos y diseñadores, Tétris es capaz de ofrecer un conjunto completo de servicios para satisfacer las necesidades del cliente, desde el diseño hasta la construcción y la selección de mobiliario (FF & E). A nivel mundial, desde su creación en 2003, la empresa ha echado raíces en 15 países de tres continentes, con un equipo de más de 850 personas ubicadas en 31 oficinas corporativas. Para más información, visitar www.tetris-db.com.

Esperamos que esta primera donación de Tétris al Puente Solidario sea el inicio de una larga colaboración y, juntos, podamos continuar multiplicando impactos sociales y reduciendo impactos ambientales.