Skip to main content

Termes i condicions

A continuació, et convidem a revisar els termes i condicions que regulen l’adquisició de productes a través de l’Espai EC de www.bancderecursos.org. En aquest sentit, l’ús d’aquesta pàgina web constitueix el teu acord amb aquests.

Contacte

Per a qualsevol tipus de dubte, consulta o suggeriment, pots enviar els teus comentaris a comunicacio@bancderecursos.org o trucar al telèfon 93 217 71 54.

Cobertura de l’oferta

Els productes que es mostren a la web s’ofereixen a entitats socials d’arreu de Catalunya.

Garanties de compra

Cada producte va acompanyat del seu nom, imatge(s) i preu, amb el propòsit de mostrar-lo de la forma més propera a la realitat. No obstant, el color que apareix a la pantalla pot estar subjecte a variacions, depenent de la qualitat del seu ordinador.

Procediment de compra

  • Els articles que es vulguin adquirir hauran de ser seleccionats i afegits a la cistella de la compra mitjançant clic sobre la icona corresponent.
  • La cistella de la compra contindrà la referència de l’article seleccionat, el seu nom i el preu. A sota hi ha un requadre on podrà fer observacions que consideri importants sobre la comanda o el seu lliurament.
  • El full de comanda sol·licitarà les dades personals que s’incorporaran a la nostra base de dades a fi de poder processar la comanda i facilitar la realització de noves compres a www.bancderecursos.org. Recordeu que les dades personals han d’indicar-se amb tota exactitud per evitar confusions o incidències en el lliurament del/s article/s adquirits.
  • Un cop emplenada l’ordre de compra i abans del lliurament de la comanda, es presentarà un resum identificant l’article adquirit i el seu preu total (impostos inclosos). La comanda s’haurà de confirmar mitjançant clic al botó “Realitzar la comanda”. Caldrà també marcar que s’han llegit i s’accepten els Termes i condicions.
  • Les compres es pagaran mitjançant transferència bancària, targeta de crèdit o bizum. També es podran abonar en metàl·lic en el moment de recollir els articles a la seu de Banc de Recursos a Gran de Gràcia, 167, Pral. 2a de Barcelona.
  • Confirmada la transacció, es remetrà un missatge de correu electrònic, amb una descripció de la comanda i les dades personals que hagin estat comunicades. Aquest missatge ha d’incloure, en el cas d’haver triat transferència bancària, el número de compte a què s’ha de realitzar, així com les condicions de la mateixa. La no recepció d’aquest missatge pot ser motivada per algun problema transitori de comunicacions a la xarxa o algun error d’escriptura en l’adreça de correu electrònic comunicada. En tots dos casos, és aconsellable que ens enviïs un email a comunicacio@bancderecursos.org.
  • El programa informàtic, per defecte, no permet realitzar compres d’articles que no tenim en estoc. Però, si per algun problema, en el moment de l’emissió de la comanda, no hi ha existències d’algun dels productes inclosos en el mateix, el client rebrà una notificació. A més, l’import de l’article no es cobrarà i es tornarà a enviar una factura actualitzada.

Forma de pagament i seguretat

Els pagaments són per transferència bancària, mitjançant targeta o mitjançant Bizum. Totes les despeses derivades de realitzar el pagament per transferència seran a càrrec de client. Per als pagaments mitjançant transferència, en el moment de l’acceptació de la comanda, es facilitarà als clients el número de compte a la qual hauran de fer l’ingrés. Com a referència, el client haurà d’indicar el seu número de comanda i el seu nom complet. El client tindrà un termini de 3 dies laborables a partir de la data en què va realitzar la seva comanda per realitzar el pagament. Si passat el termini indicat, Banc de Recursos no ha rebut l’import corresponent, la comanda serà cancel·lada. La comanda no es considerarà acceptada fins que es constati de manera efectiva que s’ha rebut l’ingrés.

Lliurament

Els productes adquirits a l’Espai EC s’hauran de recollir a la seu de Banc de Recursos al carrer Gran de Gràcia, 167, Pral. 2a de Barcelona, de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 h i amb confirmació prèvia.

Canvis i / o devolucions

Si un cop recollit l’article, aquest presenta algun defecte o problema de funcionament, Banc de Recursos permet el seu canvi o devolució en un termini de 15 dies, a comptar de la data de la recollida, sempre que el producte no hagi estat manipulat incorrectament i danyat. El canvi o devolució es farà a la seu de Banc de Recursos a Barcelona (C/Gran de Gràcia, 167, Pral. 2a), contactant prèviament amb comunicacio@bancderecursos.org

Registre

Per adquirir productes a l’Espai EC de Banc de Recursos cal registrar-se. Les dades facilitades es guardaran a la base de dades de www.bancderecursos.org per processar la comanda i per realitzar amb més facilitat i rapidesa les seves properes compres.

Seguretat i confidencialitat de dades

La informació facilitada pels clients de Banc de Recursos serà utilitzada únicament per processar les comandes i facilitar la navegació i compra dels articles a la pàgina, així com per informar per correu electrònic de nous productes, ofertes especials i novetats diverses relacionades amb aquesta pàgina web.
Banc de Recursos garanteix que les dades facilitades pels clients no seran compartides amb terceres persones o empreses. Les dades personals rebudes seran tractades d’acord amb Llei Orgànica 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal i altra normativa concordant vigent a Espanya. Els usuaris d’aquesta pàgina web podran en tot moment accedir, rectificar i cancel·lar les dades incloses en el formulari de registre enviant un correu electrònic a comunicacio@bancderecursos.org

Horaris

A l’Espai EC de Banc de Recursos es poden realitzar compres online les 24 hores del dia i tots els dies de la setmana durant tot l’any.

Ubicació del servidor de Banc de Recursos

Aquesta pàgina es troba al servidor de cdmon.com