Espai EC

Una iniciativa de:
Fundació Banc de Recursos – G62572409
C/Gran de Gràcia, 167, Pral. 2a – 08012 Barcelona
comunicacio@bancderecursos.org
Núm. 1524 Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya

Us donem la benvinguda a l’Espai EC (Empreses col·laboratives / Economia circular), on trobareu ordinadors de segona mà en òptimes condicions i preparats per a la seva reutilització.

Aquest espai és un recurs que posem a l’abast d’entitats socials, de l’economia social i solidària, escoles i cooperatives. Els equips no s’ofereixen a particulars.

L’esclat de la pandèmia de COVID-19 i la crisi posterior ha provocat un augment de les necessitats i ha comportat que el conjunt de la societat atorgui més valor als recursos útils. Paral·lelament, moltes empreses s’han vist obligades a tancar o reestructurar la seva activitat, fet pel qual han augmentat les donacions de materials i equipaments. El  Pont Solidari treballa com sempre per connectar aquestes ofertes i demandes creixents i aconseguir el màxim aprofitament dels recursos disponibles. Tanmateix, necessitem suport per mantenir el servei en el context actual.

Per això, us convidem a reutilitzar els ordinadors d’aquest Espai EC i sostenir col·laborativament el nostre servei solidari. Amb la vostra aportació contribuireu a cobrir les següents tasques:

  • Gestió de la donació (contactes comercials, tasques administratives, avaluació de la logística i operativa)
  • Revisió i preparació dels equips assegurant-ne la configuració bàsica inicial
  • Gestió de la derivació (adjudicació i repartiment a les entitats socials, control i execució del servei)
  • Gestió del retorn de la donació (recull d’impactes socials i mediambientals, traçabilitat)

El lloc de lliurament dels ordinadors s’indicarà oportunament