Espai EC

S'estan mostrant 7 resultats

Una iniciativa de:
Fundació Banc de Recursos – G62572409
C/Gran de Gràcia, 167, Pral. 2a – 08012 Barcelona
comunicacio@bancderecursos.org
Núm. 1524 Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya

Us donem la benvinguda a l’Espai EC (Empreses col·laboratives / Economia circular), on trobareu ordinadors de segona mà en òptimes condicions i preparats per a la seva reutilització.

L’esclat de la pandèmia de COVID-19 ha provocat un augment de les necessitats i ha comportat que el conjunt de la societat atorgui més valor als recursos útils. Paral·lelament, moltes empreses s’han vist obligades a tancar o reestructurar la seva activitat per la crisi, fet pel qual han augmentat les donacions de materials i equipaments. El  Pont Solidari treballa com sempre per connectar aquestes ofertes i demandes creixents i aconseguir el màxim aprofitament dels recursos disponibles. Tanmateix, necessitem suport per mantenir el servei en el context actual, en que totes les fonts de finançament es troben afectades per la pandèmia.

Per això, us convidem a reutilitzar els ordinadors d’aquest Espai EC i sostenir col·laborativament el nostre servei solidari. Amb la vostra aportació contribuireu a cobrir les següents tasques:

  • Gestió de la donació (contactes comercials, tasques administratives, avaluació de la logística i operativa)
  • Preparació per la reutilització
  • Gestió de la derivació (adjudicació i repartiment a les entitats socials, control i execució del servei)
  • Gestió del retorn de la donació (recull d’impactes socials i mediambientals, traçabilitat)

El lloc de lliurament dels ordinadors s’indicarà oportunament