Skip to main content

50 entitats socials ja utilitzen reOrdinadors de l’Espai EC

By 27 desembre, 2021gener 4th, 2022Notícies

Un total de 50 entitats socials han reutilitzat ja ordinadors de sobretaula, portàtils i monitors de l’Espai EC. Gràcies a l’àrea que vam habilitar al maig al nostre web, hem allargat la vida útil de 198 articles informàtics en bon estat d’ús donats per empreses a través del Pont Solidari.

Al mateix temps, hem obert una via perquè els col·lectius amb menys recursos puguin accedir a un equipament informàtic digne i sense límits socials ni econòmics, en un context en què la pandèmia de COVID-19 i la revolució digital generen més desigualtat i exclusió social entre les persones que necessiten accedir a formació, al teletreball, i a serveis i suports.

Alhora que proporciona equipament informàtic a les entitats socials, l’Espai EC de Banc de Recursos ajuda a sostenir els nostres serveis de reutilització i aprofitament Pont Solidari i Pont Alimentari.

Amb la iniciativa de l’Espai EC, volem promoure els valors de consum responsable i sostenible, reutilització, reducció de residus, i reaprofitament dels recursos materials, fomentant la solidaritat i generant impactes socials i mediambientals.