Skip to main content

90è aniversari de l’Andrés Ferrán

By 27 juny, 2019Notícies

Divendres dia 21 de juny ens vam aplegar al restaurant A’cañota de Barcelona per celebrar el 90è aniversari del nostre voluntari més antic, Andrés Ferrán. Nascut a Saragossa i resident a Barcelona des que era ben petit, l’Andrés va incorporar-se a Banc de Recursos poc després de jubilar-se i ha viscut els 24 anys de l’entitat, inclosos els canvis de seu. Molt fidel, resolut i generós, la seva presència forta i veu potent està ja indissolublement lligada a la nostra història. Ferrán es va encarregar fins fa dos anys de comptabilitzar les despeses i ingressos de Banc de Recursos, tasca que duia a terme amb absoluta precisió i exactitud. Ara, ja retirat, no oblida els companys i per això va voler convidar-nos a la seva festa d’aniversari, com ja havia fet en complir els 80 i els 85 anys.

La celebració va començar a les 14:00 hores i es va allargar fins les 17:00 passades, reunint els familiars més propers de l’Andrés i una quinzena de voluntaris de Banc de Recursos. Per la nostra part, vam obsequiar-lo amb l’actuació d’un grup de cantaires de la Casa de Aragón que van dedicar-li diverses jotes, una de les quals composta especialment per a ell pel nostre President, Jesús Lanao. Coneixent la passió de l’Andrés pel col·leccionisme (de segells, de sobres de sucre, de taps i de tot tipus de records entranyables), vam fer-li també un muntatge fotogràfic en sintonia amb la temàtica aragonesa de la festa i vam adjuntar les nostres dedicatòries.

No podem sinó donar les gràcies al nostre voluntari més veterà pels seus anys de dedicació, generositat i amistat, desitjant-li que pugui celebrar molts més aniversaris amb salut i envoltat d’afecte. Moltíssimes felicitats, Andrés!!!