Skip to main content

Agafem el relleu a Goundi

By 1 agost, 2016Notícies

El XIII Concert per al Txad del 17 d’abril va ser el marc escollit per l’Associació Misión y Desarrollo para Goundi per anunciar que ens traspassa la seva activitat. Els fundadors, Mario Ubach i Isabel Rodríguez, han estat al capdavant d’aquesta ONG durant 24 anys i, complert l’objectiu de formar dues promocions de metges txadians, consideren que ha arribat el moment de tancar una etapa i dedicar-se a altres activitats. Així, ens han confiat l’encàrrec de continuar amb els projectes agrícoles i energètics en aquest país africà i donar l’ús més adient als fons recaptats en aquest tretzè concert.

L’anunci del relleu, que havíem escenificat mesos enrere gravant un vídeo a l’estadi municipal d’atletisme de Mataró, va tenir lloc abans del concert, amb els parlaments del President i la Vicepresidenta de Misión y Desarrollo para Goundi, Mario Ubach i Isabel Rodríguez, i el Director i la Gerent de Banc de Recursos, Jesús Lanao i Rosaura Serentill respectivament. A continuació, els assistents a l’acte van poder gaudir d’un recorregut per les ciutats més emblemàtiques del jazz amb la música sempre vibrant de La Locomotora Negra, la poderosa veu de la cantant Susana Sheiman i els animats balls de Lindy Hoppers Swing.

Superat el concert, ja hem posat fil a l’agulla i el dia 2 de juny vam reunir-nos a la seu de Banc de Recursos amb els fundadors de Misión y Desarrollo para Goundi per coordinar les actuacions futures al Txad. Des d’aquí els agraïm la confiança que han dipositat en nosaltres i a la qual esperem poder correspondre fent la millor tasca possible!