Skip to main content

Assemblea Anual de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva

By 5 maig, 2016Notícies

AssembleaAcordCiutada_1Dimarts 3 vam assistir a l’Assemblea Anual 2016 de l’Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, que va tenir lloc al Centre Artesà Tradicionàrius i va comptar amb l’assistència d’un centenar de persones, representants de les diverses entitats signatàries de l’Acord.

L’objectiu de l’assemblea era fer un balanç de la tasca realitzada durant el 2015 i també aprovar una estratègia de cara al 2016-2017. També es volia aconseguir un posicionament unitari i explícit respecte a la situació de la població que busca refugi.

Com a membres del Projecte Tractor Barcelona Garantia Social, entenem que l’Acord Ciutadà és necessari per tal de donar resposta col·lectivament, des de les entitats i des de l’administració, a necessitats socials bàsiques i urgents. Des de la nostra posició d’entitat social compromesa amb la pobresa, percebem que l’Acord avança a un ritme molt feixuc però entenem que és un espai de trobada molt divers i molt ampli, i que encara que vagi lent és una via oberta per a fer de la ciutat un espai de convivència i d’inclusió social.