Skip to main content

BdR camina per primera vegada a la Magic Line

By 26 febrer, 2019Notícies

Banc de Recursos va participar diumenge per primera vegada en la Magic Line de Solidaritat Sant Joan de Déu amb un equip integrat per 23 persones vinculades a la nostra entitat.

La crida per constituir el grup es va fer el dia 25 de gener via mailing i xarxes socials amb un doble objectiu. D’una banda, es tractava de recollir fons i contribuir a aquesta iniciativa solidària que enguany ha arribat a la seva sisena edició. De l’altra, era una excel·lent ocasió per fer una activitat conjunta que involucrés no només treballadors i voluntaris de Banc de Recursos sinó també amics i familiars. La crida va tenir com a resultat un equip integrat per 17 adults, 6 infants i una gosseta que van afrontar el repte de caminar 10 km amb molta il·lusió! El nostre tram començava a la Font Màgica de Montjuïc i finalitzava a la plaça de la Catedral de Barcelona, essent totalment accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

El temps va acompanyar i la jornada va ser tot un èxit tal com es preveia. En total, la Magic Line 2019 de Barcelona ha comptat amb més de 13.000 participants (inscrits), 700 voluntaris i 200 col·laboradors i ha assolit una recaptació de més de 320.000 € que continua augmentant (els donatius estan oberts fins al 10 de març).

Mobilització ciutadana solidària

La Magic Line és una mobilització ciutadana en favor de les persones que es troben en situació vulnerable que organitza Solidaritat Sant Joan de Déu a Barcelona, Mallorca i València des de l’any 2014.

L’esdeveniment central d’aquesta mobilització és una caminada solidària, per equips i no competitiva, que promou la implicació dels equips participants a través d’un repte econòmic a assolir abans de la caminada. Els equips fan accions de sensibilització i captació de fons al seu entorn per aconseguir el repte i així fer créixer l’impacte solidari de la mobilització.

Cal destacar que el Pont Solidari de Banc de Recursos va ser un dels 26 projectes finançats amb la Magic Line Sant Joan de Déu 2018, rebent 6.000 € en la categoria d’Exclusió Social per facilitar l’aprofitament d’equipaments i materials donats per empreses derivant-los a entitats socials necessitades.