Skip to main content

BdR Lleida comença a repartir els ordinadors donats per La Paeria

By 6 febrer, 2023Notícies

Banc de Recursos Lleida va començar a repartir a finals de gener l’equipament informàtic donat per la Paeria i posat a punt per GDG Lleida i estudiants en pràctiques als Laboratoris TIC del Parc Agrobiotech. Així, el dia 23 va lliurar 2 ordinadors complerts a El Palet del Banc dels Aliments de les Comarques de Lleida i el dia 26 va fer una doble entrega de 3 equips complerts a la Fundació Entre Tots i per al Bé de Tothom i de 2 equips i 3 pantalles a l’Associació Reintegra. Per últim, l’Associació Esportiva La Cristaleria també es va endur 3 ordinadors el dia 31.

Des que va signar un conveni de col·laboració amb la nostra entitat el passat desembre, l’Ajuntament de Lleida ja ha fet dues donacions a través de l’àrea municipal d’informàtica en coordinació amb Cooperació. L’objectiu de l’acord és promoure una segona vida útil dels recursos canalitzant els excedents cap a sectors que els necessiten.

Altres donacions del Pont Solidari a Lleida

A banda dels equips informàtics, el Pont Solidari lleidatà també ha lliurat aquests dies cubells donats per l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova a El Palet i l’Associació Reintegra.