Skip to main content

BdR participa a la 65a Fira de Sant Miquel de Lleida

By 1 octubre, 2019Notícies

L’equip de Banc de Recursos Lleida va estar present els dies 26, 27, 28 i 29 de setembre en la 65a Fira Agrària de Sant Miquel de Lleida, que en aquesta edició va rebre 130.000 visitants.
Gràcies a l’estand cedit per Fira de Lleida, els voluntaris de BdR van poder exposar els serveis que duen a terme a les Terres de Ponent: assessorament tècnic per a projectes agrícoles al Sud, projecte d’assessorament i formació de tècnics municipals a Bolívia, aprofitament d’aliments excedents a través del Pont Alimentari i reutilització de Recursos mitjançant el Pont Solidari.

Un exemple d’economia circular i RSE

Quant a aquest darrer servei, es va mostrar amb una gran lona la col·laboració del Grup de Desenvolupadors de Google a Lleida (GDG Lleida) i el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari (PCITAL) en la revisió i posada a punt de 150 ordinadors donats fa uns mesos per l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. Es tracta d’un magnífic exemple de RSE i economia circular del qual s’han acabat beneficiant 15 entitats socials receptores dels equips.