Skip to main content

BdR participa als Digital Days 2021

By 24 març, 2021març 30th, 2021Notícies

Banc de Recursos va participar el dia 22 de març a les jornades Digital Days 2021 com a patrocinador social. Concretament, la nostra entitat va acompanyar la ponència Innovació: viatgem al futur, a càrrec de Jaime García-Cantero, director de El País Retina i especialista en innovació i tendències. En la seva intervenció, García-Cantero va parlar sobre innovació i tendències de mercat després de la pandèmia.

Digital Days 2021

Els Digital Days 2021 són tres jornades consecutives de formació, reflexió i estratègia compartida entre totes les organitzacions que, d’una manera o altra, operen en el sector digital. Professionals amb una contrastada experiència van compartir la seva visió sobre com afrontar els reptes que la societat i el sector té just al davant.

Retorn social

En aquesta edició, 100% virtual, els organitzadors van voler que l’esdeveniment donés retorn immediat a la societat. Per això, cada sessió va comptar amb un patrocinador social: una entitat sense ànim de lucre vinculada a l’àmbit tecnològic que va poder presentar-se i recaptar fons per la seva tasca. A més de la nostra entitat, hi van ser presents YoungITGirls i 50a50, que van patrocinar les sessions dels dies 23 i 24 de març respectivament.

Les jornades Digital Days 2021 estaven organitzades pel Clúster Digital amb el suport d’Acció i patrocinades per Oracle i FIGroup.