Skip to main content

BDR present a la II Solidarity Day i el MBA a ESADE

By 4 maig, 2017maig 8th, 2017Notícies

El 25 d’abril a l’auditori de Creapolis d’ESADE, es va celebrar la II Solidarity Day, un esdeveniment de tot el dia dedicat a compartir, reflexionar, descobrir, explorar i comprendre les formes en què les petites accions poden ajudar a millorar el món en què vivim. Aquesta iniciativa va sorgir de la idea de crear un espai de trobada per a la facultat, personal, estudiants i exalumnes. BDR hi va ser present en aquesta segona edició que es va centrar en el consum responsable, des de tres perspectives: l’eliminació de plàstic, la reducció dels residus d’aliments i el comerç just. L’objectiu és sensibilitzar la comunitat acadèmica (estudiants, professors, personal i alumnes) per fomentar la reflexió i l’interès en la millora del nostre món en la nostra vida diària. L’activitat va aplegar unes 120 persones.

Igualment, dins del marc docent d’ESADE, el 27 d’abril Rosaura Serentill va impartir una xerrada sobre els nostres serveis i activitats, a la l’assignatura MBA del profesor Francesc Lozano Winterhalder a una trentena d´alumnes de més de 20 països diferents, receptius sobre l’economia circular i les seves possibilitats pràctiques.

Per saber-ne més:

http://www.esade.edu/web/eng/about-esade/today/events/viewelement/330421/1/25-04-2017/2nd-solidarity-day:-responsible-consumption

https://www.youtube.com/watch?v=-iD3QNLS7O8