Skip to main content

Campanya ‘Sóc d’on compro”

By 21 juliol, 2020Notícies

Fundació Banc de Recursos és l’entitat escollida per l’Eix Gran de Gràcia com a beneficiària de la campanya Sóc d’on compro, que té com a objectius enaltir el sentiment de pertinença als barris, donar suport al comerç local, fer una compra sostenible i col·laborar amb els que més ho necessiten. La iniciativa posa a la venda 400 bosses Sóc d’on compro en més de 40 botigues de quatre eixos comercials de Barcelona i destina els beneficis a xarxes d’aliments de la ciutat.

Així, de la mateixa manera que Eix Gran de Gràcia donarà la seva recaptació als serveis Pont Alimentari i Pont Solidari de la nostra Fundació, Eix Clot la destinarà a la Xarxa Solidària d’Aliments del Clot-Camp de l’Arpa, Eix Poblenou a la Xarxa d’Aliments del Poble Nou i l’Associació de Comerciants de La Marina al Grup d’Ajuda Social de La Marina.

La campanya ‘Sóc d’on compro’ va néixer a principis de maig a Poblenou, promoguda per la plataforma Poblenou Today i el magazine Guia Poblenou. Va tenir molt bona acollida i les 100 bosses fabricades es van esgotar en menys d’una setmana.

Característiques de la bossa

La bossa Sóc d’on compro és ideal per comprar i fer vida al barri. Està fabricada en lona de cotó 100%, té un gramatge de 280gr/m² (superior al d’una tote bag normal) i les seves anses llargues són ideals per a poder penjar-te-la en l’espatlla. A més disposa d’una butxaca interior extra per a poder tenir a mà les claus, el mòbil o allò que sigui més imprescindible. El preu és de 12€ i hi ha disponibles 100 unitats a cada eix comercial.

Visiteu les webs d’Eix Gran de Gràcia, Eix Clot, Eix Poblenou i l’Associació de Comerciants de La Marina per conèixer més detalls i la relació de botigues on es pot aconseguir.