Skip to main content

Cloenda de la Magic Line 2019

By 14 maig, 2019Notícies

El President de Banc de Recursos, Jesús Lanao, va assistir ahir a l’acte de cloenda de la Magic Line SJD 2019, en el transcurs del qual es van presentar els projectes relacionats amb l’habitatge, la millora de la salut i la inclusió social que es finançaran enguany amb el 100% de la recaptació aconseguida. Lanao va recollir un xec simbòlic per valor de 5.800 € que es destinaran al projecte Pont Alimentari, seleccionat dins la categoria d’inclusió social. En total, la Magic Line 2019 donarà suport a 27 iniciatives socials.

Durant l’acte de cloenda, celebrat a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona, es va destacar la importància del treball en equip i de la solidaritat i el compromís de tothom.

Mobilització ciutadana solidària

La Magic Line és una mobilització ciutadana en favor de les persones que es troben en situació vulnerable que organitza Solidaritat Sant Joan de Déu a Barcelona, Mallorca i València. L’esdeveniment central és una caminada solidària, per equips i no competitiva, que promou la implicació dels equips participants a través d’un repte econòmic a assolir abans de la caminada. Els equips fan accions de sensibilització i captació de fons al seu entorn per aconseguir el repte i així fer créixer l’impacte solidari de la mobilització. L’edició de 2019 a Barcelona ha recaptat 331.873 euros gràcies a les 300 accions solidàries que van fer els 941 equips participants amb 13.000 persones inscrites.