Skip to main content

Contenidor per a Bolívia

By 22 novembre, 2018maig 29th, 2020Notícies

Banc de Recursos va carregar ahir un contenidor d’equipament informàtic per a Bolívia valorat en 30.995,80 €. La tramesa inclou 1.359 pantalles planes LCD, 947 torres de PC, 668 portàtils, 19 servidors, 19 impressores i 3 projectors de vídeo, a banda de cables d’alimentació, teclats, ratolins i altres complements donats enguany i l’any passat per diverses empreses col·laboradores del nostre servei Pont Solidari. Les operacions de càrrega es van dur a terme a les instal·lacions de l’empresa Aliance Brother a Castellbisbal i van comptar amb la participació de la directora de Banc de Recursos, Rosaura Serentill; la responsable del Pont Solidari, Maite Ortega; i els voluntaris Manel Berche, Ramon Figueras, Josep Martínez i Josep Miralles. La Asociación Reto a la Esperanza de Girona va prestar així mateix un gran suport durant la fase de preparatius de la càrrega, en la qual també van col·laborar altres voluntaris de BdR.

Fe y Alegría Bolivia

El material està destinat a la xarxa d’escoles que el moviment d’educació popular integral i promoció social Fe y Alegría gestiona a Bolívia. Cal destacar que aquesta institució desenvolupa també el Projecte d’Inclusió escolar de nens/nenes, adolescents i joves en centres educatius del Departament de Santa Cruz, Bolívia, al qual donem suport des de l’any 2014 i que se centra en la inclusió escolar i laboral d’un centenar d’infants i joves amb discapacitat (intel·lectual, auditiva, visual, física, motora o múltiple) de famílies en situació de desavantatge socioeconòmic del departament bolivià de Santa Cruz.

La tramesa del contenidor, que s’enviarà per vía marítima el proper dimecres 28 de novembre, està finançada per Fundación Probitas i Fundación Roviralta. L’arribada del material a Bolívia està prevista a finals de gener.