Skip to main content

Contenidor per al projecte de Kyabé Avanza

By 9 novembre, 2020Notícies

El 30 d’octubre va sortir cap al Txad un contenidor de material amb equipaments i maquinària per al projecte de desenvolupament rural de Kyabé Avanza, al qual donem suport des de fa anys. En aquesta ocasió, Banc de Recursos ha col·laborat derivant materials i assessorant en els tràmits burocràtics. La tramesa conté un tractor, un remolc, un cultivador, dos rotovators, un grup electrogen, material per a instal·lacions elèctriques, elements per un camp fotovoltaic, equipaments de reg, eines per realitzar les instal·lacions, i llavors per sembrar. La parròquia de Kyabé ha completat l’enviament adquirint per la seva banda cables elèctrics i informàtics, llums led, bateries, inversors, una mola, una caladora, discs i altres materials.

El contenidor viatjarà primer per mar fins a Duala (Camerún), on està previst que arribi el dia 27 de novembre, i després continuarà fins a Kyabé.

Cal esmentar el paper d’Acción Solidaria Aragonesa, que ha organitzat l’enviament en qualitat d’exportador, i de Transitainer, que ha intervingut en les operacions logístiques i de càrrega i farà el seguiment de la tramesa. Per últim, l’empresa Imagrifol, S.L. ha col·laborat fent d’interlocutor amb els diversos donants i cedint un magatzem per al lliurament i càrrega dels materials.