Skip to main content

Continuem repartint caixes de Plusfresc!

By 24 febrer, 2022Notícies

A Lleida continuem repartint caixes de Plusfresc! El delegat de Banc de Recursos, Francesc Villanueva, va lliurar ahir a dues entitats 230 caixes plegables de plàstic donades per aquesta cadena de supermercats el març de 2021.

En aquesta ocasió, les receptores són Fundació Privada Ilersis, que n’ha recollit 120 unitats; i La Rural de Collserola, que se n’ha endut 210. Ilersis és una entitat amb seu a Lleida que presta serveis assistencials, d’habitatge i d’activitat laboral a persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d’exclusió social. Pel que fa a La Rural de Collserola, és una cooperativa de Valldoreix que basa la seva acció en la producció i la distribució agroecològica, la formació i sensibilització, i l’habitatge cooperatiu.

Sobre l’empresa donant

Supsa Supermercats Pujol (Plusfresc) és una empresa de capital 100% lleidatà que compta amb 79 establiments i més de 1.400 treballadors. En l’àmbit de la Responsabilitat Social, realitza accions com són campanyes solidàries, donacions d’aliments, patrocinis culturals i esportius, etc. Quant al medi ambient, treballa per reduir la generació de residus i el consum d’energia i aigua. Cal destacar que aquesta setmana ha rebut la distinció d’Empresa Solidària de l’Ajuntament de Lleida a proposta de Banc de Recursos.