Skip to main content

Donació d’aliments de Gràcia Solidària

By 8 abril, 2021abril 19th, 2021Notícies

Gràcia Solidària ha fet aquesta setmana una donació d’aliments a La Merienda i a la Xarxa de Suport Mutu de les Corts a proposta del Pont Alimentari. L’associació d’entitats de Gràcia va confiar en el servei de Banc de Recursos i Rezero per trobar destinataris per a una partida pressupostària que volia destinar a la compra de menjar per a col·lectius vulnerables. En consideració a les seves necessitats urgents, el Pont Alimentari va proposar La Merienda i la Xarxa de Suport Mutu de Les Corts.

La primera donació es va fer ahir a La Merienda i va consistir en el lliurament de 60 kg de pollastre, 12,5 kg de formatge i 800 iogurts repartits en 50 lots. La segona donació, a la Xarxa de Suport Mutu de les Corts, s’ha fet avui mateix i ha estat de productes bàsics com llaunes de tonyina, ous, tomàquet fregit, brou, oli, llet i arròs.

En total, Gràcia Solidària ha lliurat aliments per valor de 1.700 € dins el Projecte post-Covid.

Les entitats receptores

La Merienda és una ONG creada l’any 2012 a Barcelona que atén col·lectius en risc d’exclusió oferint-los aliments, suport emocional i formació ocupacional. L’any passat va poder arribar a un total de 712 persones amb l’ajut de 115 voluntaris. Cal destacar que La Merienda vol ser un espai d’acolliment i participació que generi vincles i ajudi a crear comunitat, donant suport, ajudant i acompanyant.

Pel que fa a la Xarxa de Suport Mutu de les Corts, és una organització veïnal sorgida arran de la pandèmia per ajudar les famílies del districte amb necessitats i proporciona aliments a 65 unitats de convivència (unes 200 persones) cada setmana.

Sobre Gràcia Solidària

Finalment, Gràcia Solidària és una associació que agrupa actualment 20 entitats socials del districte barceloní de Gràcia i que té com a objectius la sensibilització, la solidaritat i el suport mutu.