Skip to main content

Donació d’armaris de Saba

By 12 febrer, 2019Notícies

El servei Pont Solidari de Banc de Recursos ha gestionat recentment la donació de 115 armaris d’oficina procedents de l’empresa Saba. En aquesta ocasió, el mobiliari s’ha adjudicat a 11 entitats socials i veïnals de Barcelona, Terrassa i Girona: A.VV. Torrent d’en Pere Parres (Terrassa), Asociación Reto a la Esperanza (Girona), Banco Farmacéutico (Barcelona), Associació Barri Obert- Gràcia amb les Persones Refugiades (Barcelona), Casa Asil de Sant Andreu de Palomar (Barcelona), Centre Heura (Barcelona), Fundació Autisme Mas Casadevall (Serinyà), Fundació Joan Salvador Gavina (Barcelona), Justícia i Pau (Barcelona), Sinergia (Barcelona) i SJB PES-Pes Navas (Barcelona).

La recollida del mobiliari va tenir lloc els dies 24 i 30 de gener a la seu de Saba a Barcelona i va estar coordinada pels voluntaris logístics de Banc de Recursos Josep Martínez i Josep Miralles. L’operació presentava una doble dificultat: d’una banda, el nombre d’entitats implicades i, de l’altra, el pes considerable dels armaris, d’estructura metàl·lica i no desmuntables. Finalment es va poder resoldre en dues jornades i utilitzant tant l’aparcament subterrani de l’empresa com l’accés exterior (els camions de grans dimensions).

RSC

Saba és una empresa especialitzada en la gestió d’aparcaments amb presència en nou països d’Europa i Amèrica Llatina i una plantilla de més de 2.300 treballadors. Des del seu naixement l’any 1966, la companyia participa del progrés de la societat i de les ciutats amb les que té relació, seguint el camí de la sostenibilitat i la responsabilitat empresarial. Entre les accions que duu a terme, s’hi emmarquen els acords i les col·laboracions de la companyia en matèria de medi ambient, protecció de col·lectius desfavorits i el foment d’una mobilitat sostenible.