Skip to main content

Donació de 27 cadires de formació

By 19 maig, 2023Notícies

El servei de reutilització Pont Solidari ha canalitzat aquesta setmana una donació de 27 cadires de formació de l’escola Jesuïtes El Clot. La receptora del material ha estat Asproseat, un grup d’entitats socials que promou i gestiona serveis integrals i suports per a la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, preferentment intel·lectual, i les seves famílies.

La recollida va tenir lloc el dia 17 de maig al centre educatiu i va estar coordinada per un voluntari de Banc de Recursos. Amb la reutilització d’aquestes cadires, evitem l’emissió a l’atmosfera de 864 kg de CO2, l’equivalent a eliminar 150 cotxes de la circulació durant tot un dia, i estalviem 110.187 litres d’aigua, la quantitat que es consumiria en 550 dutxes de 10 minuts de durada.

Jesuïtes El Clot

L’escola donant de les cadires, Jesuïtes El Clot, és un centre concertat ubicat al carrer València, 680 de Barcelona que ofereix un projecte educatiu complet des de P3 fins a Batxillerat i Cicles Formatius. A més de la inclusió i la innovació pedagògica, s’esforça per implicar-se i participar en la millora de l’entorn més proper.