Skip to main content

Donació de l’IQS

By 12 juliol, 2023Notícies

El servei Pont Solidari va completar ahir el repartiment d’una donació de l’IQS que s’ha fet en tres jornades degut al volum de materials donat. Així, l’Institut Químic de Sarrià ha lliurat entre els dies 14 i 28 de juny i 11 de juliol un total de 357 elements, comprenent armaris, taules, cadires, butaques, sofàs, prestatgeries, matalassos, somiers, roba de llit, estovalles, estoretes de gimnàs i altres articles, que reutilitzaran 8 entitats socials. Les receptores de la donació de l’IQS són l’Associació Semes, la Congregació Germanes Franciscanes Missioneres de la Nativitat, El Lloc de la Dona, FADEAM Comunitat els Avets, Fundació Concepció Juvanteny, Fundació Mambré, Jesuïtes La Cova de Manresa, i Suara Cooperativa.

La recollida dels materials va tenir lloc al carrer Carrasco i Formiguera, 29 de Barcelona i va estar coordinada per 3 voluntaris logístics de Banc de Recursos.

Beneficis mediambientals

Quant a beneficis mediambientals, la donació de l’IQS ha evitat l’emissió a l’atmosfera de 6.049 kg de CO2, l’equivalent a treure 1.054 cotxes de la circulació durant tot un dia. També s’ha estalviat l’aigua que es consumeix en 14.265 dutxes de 10 minuts.

Tot i que periòdicament ja donava equips informàtics a Banc de Recursos perquè fossin reutilitzats, és la primera vegada que l’IQS recorre al servei Pont Solidari per gestionar mobiliari i altres materials.