Skip to main content

Donació de MAC Group Stands

By 1 febrer, 2022febrer 2nd, 2022Notícies

El Pont Solidari va fer efectiva dilluns 24 de gener una donació de material de MAC Group Stands. En concret, el nostre servei de reutilització va lliurar a 5 entitats socials 36 jardineres, 15 peanyes, 9 mostradors, 5 bancs, 4 taules, 1 faristol, 1 base de fusta i 1 barra. El repartiment va tenir lloc als magatzems de MAC Group Stands a La Granada del Penedès (Alt Penedès) i va estar coordinat per 4 voluntaris logístics de Banc de Recursos.

Amb la reutilització del material de MAC Group Stands, s’evita l’emissió a l’atmosfera de 2.130 kg de CO2, quantitat que equival a retirar 370 cotxes de la circulació durant un dia.

Sobre les receptores

Les receptores de la donació van ser Associació Esclat, Fundació Prodis, Fundació Roca i Pi, GSIS Ocupacional Barcanova, i L’Auró Granja Escola Terapèutica i Escola de Natura. Es tracta d’entitats de naturalesa diversa però que tenen en comú el seu treball a favor de col·lectius vulnerables com són les persones amb paràlisi cerebral, discapacitat intel·lectual, malaltia mental o diversitat funcional, la gent gran o les persones en situació de sense llar.

Sobre MAC Group Stands

Pel que fa a MAC Group Stands, és una empresa amb 25 anys d’experiència en construcció i muntatge d’estands i esdeveniments. Ofereix serveis a mesura i una gestió integral dels projectes que assumeix. Cal destacar que està certificada amb la ISO 20121, que detalla els requisits d’un Sistema de Gestió d’Esdeveniments Sostenible. En aquest sentit, MAC Group Stands proposa materials sostenibles, reciclats, reciclables i, sempre que sigui possible, reutilitzables.