Skip to main content

Donació de materials de l’ASPB

By 15 abril, 2024Notícies

El Pont Solidari va gestionar el mes passat una donació de materials de l’ASPB (Agència de Salut Pública de Barcelona) a la Fundació Privada Integra Pirineus. En concret, l’ASPB va lliurar 19 taules d’oficina, 4 faldons de taula, 2 pantalles plegables, 12 papereres i 3 jardineres perquè poguessin ser reutilitzades. Gràcies a aquesta acció, ha evitat l’emissió a l’atmosfera de 917 kg de Co2, xifra que equival a retirar 119 cotxes de la circulació durant tot un dia. Així mateix, també ha estalviat 1.836.932 litres d’aigua, els mateixos que es consumirien en 9.184 dutxes de 10 minuts de durada.

La recollida del material va tenir lloc el dia 20 de març a l’avinguda Riera de Cassoles de Barcelona i va estar coordinada per 2 voluntaris logístics de Banc de Recursos. Cal destacar que aquest primer lliurament forma part d’una donació més àmplia que es completarà amb un segon repartiment a altres entitats receptores.

Sobre l’ASPB

En actiu des de l’1 de gener de 2003, l’ASPB dirigeix i gestiona els centres i serveis de salut pública de la ciutat per encàrrec de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya amb la missió de vetllar per la salut col·lectiva i la qualitat de vida de les persones residents i visitants.

Per la seva banda, la Fundació Integra Pirineus és una entitat de l’Alt Urgell que treballa per contribuir a la inserció social i laboral de persones en situació de risc d’exclusió social, amb especial atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual i/o malaltia mental. Per aconseguir aquest objectiu, gestiona un centre especial de treball (CET) i una empresa d’inserció (EI) que duu a terme tasques forestals, de neteja viària, consergeria i repartiment de publicitat.