Skip to main content

Donació de mobiliari d’Asphalion

By 15 gener, 2019Notícies

Un total de 7 entitats socials han recollit entre ahir i dijous passat a Barcelona mobiliari d’oficina donat per l’empresa Asphalion a través del Pont Solidari de Banc de Recursos. Concretament, les entitats beneficiàries són A Granel, Cooperativa social (economia social i solidària i sostenibilitat), Actua (cooperativa d’iniciativa social), Asociación Banco Farmacéutico (medicaments per al Quart Món), Asociación Mujeres pa’lante (promoció de la Dona), Asociación Reto a la Esperanza (rehabilitació de persones drogodependents), Fundació Bayt Al-Thaqafa (integració social i cultural d’immigrants) i Jin-Pa (ajuda als refugiats tibetans).

La distribució del mobiliari (48 taules, 20 bucs i 1 prestatgeria) ha estat coordinada per la responsable del servei Pont Solidari i el voluntari de Banc de Recursos Josep Miralles.

L’empresa donant

Asphalion és una consultoria especialitzada en afers científics i de regulació que compta amb oficines a Barcelona, Madrid i Munic i més de 100 professionals formats en l’àmbit de la Farmàcia, la Química, la Biologia, la Bioquímica, la Biotecnologia, la Medicina i la Medicina Veterinària.