Skip to main content

Donació de mobiliari de Medichem

By 19 juliol, 2021Notícies

Els dies 14 i 15 de juliol vam repartir mobiliari i material divers de Medichem a través del Pont Solidari. La companyia farmacèutica va donar 43 armaris, 40 taules, 39 cadires i 30 elements més, entre els quals bucs, neveres, un projector i pantalles de projecció, una impressora, un sofà, etc.

El lliurament es va fer a les instal·lacions de l’empresa a Sant Joan Despí i va estar coordinat per 4 voluntaris logístics de Banc de Recursos. En aquesta ocasió, les receptores van ser 11 entitats socials: A Granel, sccl, Acapps. Artijoc sccl, Associació Semes, Associació Taller Ocupacional Ariadna, Fundació Acis-Centre de Joves i Adults, Fundació Privada Eveho, Fundació Viver de Bell-lloc, Fundación Cel, Grup Colònies Ca n’Anglada, i Grup Entrem d’Inserció Laboral. Cal destacar que, degut al volum i complexitat d’aquesta donació, la gestió s’ha allargat tres mesos i ha calgut fer dues visites per estudiar l’inventari i la logística de l’operació.

Gràcies a la reutilització del mobiliari de Medichem per part de les entitats receptores, s’evitarà l’emissió a l’atmosfera de 3,7 Tn de CO2, l’equivalent a retirar 988 cotxes de la circulació durant un dia.