Skip to main content

Donació de mobiliari d’ESADE

By 16 juliol, 2021Notícies

El Pont Solidari va repartir el dia 29 de juny a 6 entitats socials un lot de mobiliari donat per ESADE. La reutilització d’aquest material ha permès estalviar l’emissió a l’atmosfera de 6,53 Tn de CO2, l’equivalent a retirar 1.742 cotxes de la circulació durant un dia.

La recollida del mobiliari va tenir lloc al Centre Borja de Sant Cugat del Vallès i va estar coordinada per quatre voluntaris de Banc de Recursos, que dies abans havien avaluat la logística de l’operació. En concret, ESADE va donar 164 cadires, 20 armaris, 17 taules, 10 taquilles, 10 sofàs, 3 bucs, 2 racks d’aules i 1 mostrador amb mòdul i sobre. Cal destacar que la institució acadèmica col·labora des de fa anys amb la nostra entitat, no només com a donant del Pont Solidari sinó també en l’organització d’esdeveniments i fent-nos assessoraments puntuals. 

Entitats receptores

En aquesta ocasió, les receptores de la donació van ser la cooperativa Artijoc, l’Associació Solidària ADE (ajut als infants del Camerún sense recursos), Asociación Reto a la Esperanza (rehabilitació de persones drogodependents), l’ONG Iniciatives Solidàries (foment de l’autonomia de col·lectius en risc d’exclusió), l’Associació Minyons Escoltes i Guies de Catalunya i l’Obra Social Sant Joan de Déu. Les sis entitats socials reutilitzaran el mobiliari per a les seves activitats diàries i projectes i li donaran així una segona vida útil.