Skip to main content

Donació de mobiliari d’oficina a 8 entitats socials

By 21 maig, 2021juny 8th, 2021Notícies

L’empresa de disseny i construcció Tétris ha donat mobiliari d’oficina de Xerox España a 8 entitats socials mitjançant el Pont Solidari de Banc de Recursos. En concret, el nostre servei ha derivat 60 taules, 55 bucs, 44 cadires, 24 reposapeus, 12 armaris, un sofà, una nevera, una pissarra i diverses papereres i penjarobes.

La recollida del mobiliari per part de les entitats socials va tenir lloc dimecres 19 de maig al Parc Empresarial Mas Blau del Prat de Llobregat i va estar coordinada per quatre voluntaris logístics de Banc de Recursos. En aquesta ocasió, les adjudicatàries de la donació van ser Actua Vallès, Asociación Unión Tienda Solidaria, Associació Egueiro, Fundació Acis, Fundació Cel, Fundació Pere Mitjans, Fundació Viver de Bell-lloc i GSIS Grup de Serveis d’Iniciativa Social. Es tracta d’entitats del Tercer Sector que treballen per la integració, el tractament de transtorns addictius, la discapacitat, l’acompanyament a col·lectius vulnerables i altres finalitats de caire social.

Estalvi ecològic

La reutilització d’aquest mobiliari d’oficina per part de les receptores evitarà l’emissió a l’atmosfera de 3,4 Tn de CO2, l’equivalent a 912 cotxes fora de la circulació durant un dia o la quantitat de CO2 que absorbeixen a l’any 342 arbres. La donació es tradueix per tant en un important estalvi ecològic que contribueix a posar fre al canvi climàtic.

Sobre Tétris

Tetris és una filial propietat de JLL, una empresa inclosa en la llista Fortune 500. Com a empresa líder en disseny i construcció, Tetris dissenya i construeix llocs vibrants que inspiren a la gent a pensar millor, treballar millor i viure millor. Amb un equip global d’enginyers, arquitectes i dissenyadors, Tetris és capaç d’oferir un conjunt complet de serveis per satisfer les necessitats del client, des del disseny fins a la construcció i la selecció de mobiliari (FF & E). A nivell mundial, des de la seva creació el 2003, l’empresa ha arrelat en 15 països de tres continents, amb un equip de més de 850 persones ubicades en 31 oficines corporatives. Per a més informació, visiteu www.tetris-db.com.

Esperem que aquesta primera donació de Tétris al Pont Solidari sigui l’inici d’una llarga col·laboració i, junts, puguem continuar multiplicant impactes socials i reduint impactes ambientals.