Skip to main content

Donació de mobiliari d’oficina de Càritas Barcelona

By 22 febrer, 2024Notícies

El Pont Solidari va repartir el dia 7 de febrer a vuit entitats socials una donació de mobiliari d’oficina de Càritas Barcelona. El lliurament dels materials va tenir lloc al carrer d’Alexandre Galí, 46-48 de Barcelona i va estar coordinat per 4 voluntaris logístics de Banc de Recursos.

En total, Càritas va donar 40 elements, entre els quals hi havia taules d’oficina i formació, cadires amb rodes, armaris metàl·lics i de fusta, i pissarres. Les receptores van ser Associació Semes (Vic), CooperAcció (Barcelona), Fundació Privada Autisme Guru (Valldoreix), Fundació pel Suport Social Solidari (Vic), Fundació Projecte i Vida (Vic), Fundació Santa Susanna (Caldes de Montbui), Jesed Associació d’Ajuda Civica i Assistencial (Sabadell), i Mujeres Palante (Barcelona). Aquestes entitats del Tercer Sector donaran una segona vida al mobiliari de Càritas.

Cal destacar que, apostant per la reutilització, les parts implicades hem evitat l’emissió de 1.143 kg de CO2, l’equivalent a retirar de la circulació 191 vehicles durant tot un dia. Així mateix, estalviem l’aigua que es consumiria en 9.919 dutxes de 10 minuts de durada.