Skip to main content

Donació de mobiliari d’oficina de Kigo

By 28 juliol, 2022Notícies

Un total de 8 entitats socials van recollir dimecres passat 195 elements de mobiliari d’oficina i altres materials donats per Kigo Rental Systems a través del Pont Solidari. El repartiment va estar coordinat per 2 tècniques i 4 voluntaris de Banc de Recursos i va tenir lloc a la seu de l’empresa a Barcelona. Cal destacar la presència de la fotògrafa Montse Giralt, que va deixar constància gràfica de l’operació per a un recull de bones pràctiques en sostenibilitat impulsat per l’Oficina de Canvi Climàtic i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Barcelona.

La donació de mobiliari d’oficina de Kigo incloïa 111 cadires, 31 calaixeres, 18 taules (rodones, individuals i de 6 places), 23 reposapeus, 4 tamborets, 3 televisors de 65″, 9 làmpades, 40 peces de vaixella i altres estris i materials diversos. Confiant la gestió de la retirada al Pont Solidari i apostant per la reutilització, l’empresa ha evitat l’emissió a l’atmosfera de 4.757 kg de CO2, l’equivalent a treure de la circulació 829 cotxes durant un dia.

Entitats receptores

Les entitats que donaran una segona vida al mobiliari i materials de Kigo són Fundisoc, Associació Reus Llibres Solidaris, Fundació Avismón Catalunya, Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere, Fundació Friends, Associació Canaan – Pla de l’Estany, Stop Sida, i Federació ACAPPS. Totes elles formen part de la borsa d’entitats receptores del Pont Solidari i van respondre a una oferta de material enviada pel nostre servei.

Sobre Kigo

Amb oficines a Barcelona, Richardson (Texas) i Manila (Filipines), Kigo és un proveïdor líder de software de lloguer d’allotjaments de vacances, amb funcionalitats com l’administració de reserves, la distribució, la comercialització, la gestió d’ingressos, la signatura electrònica de contractes i les pàgines web.