Skip to main content

Donació de mobiliari d’oficina de Towa

By 28 juny, 2022juliol 26th, 2022Notícies

El servei Pont Solidari de Banc de Recursos va repartir els dies 14 d’octubre de 2021, 12 de maig i 9 de juny de 2022 un lot de mobiliari donat per Towa Pharmaceutical Europe. El lliurament del material va tenir lloc a la seu de l’empresa a Martorelles i va estar coordinat per la tècnica responsable del Pont Solidari i tres voluntaris.

Towa va donar 334 cadires d’oficina (amb i sense rodes), 181 bucs, 80 taules d’oficina, 49 armaris, 32 taules auxiliars, 16 taules de reunions i 13 pissarres entre d’altres materials i productes.

Les receptores van ser 22: Catnova, Fundació Viver de Bell-lloc, Grup de Colònies ca n’Anglada, Fundació Privada Goel, Fundació El Xiprer Vallés Oriental, Fundació Banc dels Aliments, Fundació Main, Centre Ocupacional Barcanova, Fundació Vilagran Maristany, Asociación Reto a la Esperanza, Associació Reus Llibres Solidaris, Fundació Sant Tomàs, Fundació Intress per a la Integració, cooperativa A Granel, Associació Reus Llibres solidaris, Organización Juvenil Española (OJE), Associació Sport2live, Associació Semes, La Víbria Intercultural i Obra Social Sant Joan de Déu.

Durant el segon lliurament vam tenir ocasió de saludar el CEO de Towa, David Peix, i altres membres de l’equip directiu, i d’explicar-los amb detall el funcionament del servei Pont Solidari.

Estalvi mediambiental

La reutilització d’aquest material per part de les 22 entitats socials receptores evita l’emissió a l’atmosfera de 16,1 Tn de CO2, l’equivalent al que absorbeixen 801.954 arbres en un dia.