Skip to main content

Donació de mobiliari d’oficina i equipament informàtic de Drivania Chauffeurs

By 6 octubre, 2023Notícies

El Pont Solidari va gestionar a finals de setembre una donació de mobiliari d’oficina i equipament informàtic de Drivania Chauffeurs (Camina Lab, S.L.). En concret, l’empresa va donar 36 cadires, 22 taules, 25 servidors, 20 telèfons, 12 màrfegues, 11 monitors, 10 calaixeres, 2 pantalles de TV i altres articles com rellotges de paret, microones, switch i safates metàl·liques. Banc de Recursos va reutilitzar 7 taules per reorganitzar l’oficina i aconseguir més espai. La resta dels materials van adjudicar-se a l’Associació Social Andròmines i a la Xarxa de serveis Autisme La Garriga.

Dates de recollida

La recollida del mobiliari d’oficina i l’equipament informàtic de Drivania va tenir lloc el 21 i 27 de setembre, amb la participació d’un voluntari de Banc de Recursos el primer dia i de dos voluntaris la segona jornada.

Quant al benefici per al medi ambient, la reutilització dels materials esmentats ha evitat l’emissió a l’atmosfera de 12.255 kg de CO2, l’equivalent a retirar 2.067 cotxes de la circulació durant tot un dia. També ha permès estalviar 2.501.628 litres d’aigua, la mateixa quantitat que es consumiria en 12.507 dutxes de 10 minuts de durada.

Sobre l’empresa donant

Drivania Chauffeurs és una empresa de transports privats amb xofer que ofereix els seus serveis en 600 ciutats repartides en 190 països. La companyia compensa el 100% de les seves emissions de carboni.