Skip to main content

Donació de mobiliari i equipament informàtic de Berger-Levrault

By 25 octubre, 2021Notícies

El grup Berger-Levrault ha donat aquest mes al Pont Solidari un lot de mobiliari i equipament informàtic per reutilitzar. La recollida del material es va fer en dues jornades i va estar coordinada pels voluntaris logístics de Banc de Recursos.

En concret, el Pont Solidari va gestionar la donació de 14 armaris, 50 ordinadors de sobretaula, 3 portàtils, 10 monitors, 8 teclats, 15 ratolins i diversos cables. Les entitats socials receptores del mobiliari van ser Fundació Vallès Oriental, Fundació Projecte i Vida, Associació TeaDir i Associació Unió Segones Oportunitats. Pel que fa als ordinadors de sobretaula, vam derivar-los al circuit de Solidança.

La reutilització del mobiliari i l’equipament informàtic de Berger-Levrault evita l’emissió a l’atmosfera de 14.467 kg de CO2, l’equivalent a 3.857 cotxes fora de la circulació durant un dia.

Sobre Berger-Levrault

Berger-Levrault és un grup francès que opera en l’àmbit digital desenvolupant solucions informàtiques a mesura. Té presència als cinc continents i compta amb 7 oficines a Espanya.

Quant a les entitats adjudicatàries de la donació, treballen per millorar la qualitat de vida de les persones amb TEA (Associació TEAdir), discapacitat intel·lectual (Fundació Privada Vallès Oriental), o en risc d’exclusió social (Fundació Projecte i Vida, Associació Unió Segones Oportunitats i Solidança).