Skip to main content

Donació de monitors d’Entrust EU

By 11 febrer, 2022Notícies

El servei Pont Solidari ha gestionat aquesta setmana una donació de monitors d’Entrust EU. El lliurament a les entitats receptores va tenir lloc el dia 9 al World Trade Center de Barcelona i va estar coordinat per tres voluntaris de Banc de Recursos.

Les adjudicatàries de la donació de monitors d’Entrust EU van ser Associació Jin-Pa, la Fundació ACIS, la Fundació Viver de Bell-lloc i el Centre de Noves Oportunitats Maresme-Vallès, que van recollir en total 58 monitors de 19″ i una pantalla de projecció. Cal destacar que la reutilització d’aquest material estalvia l’emissió a l’atmosfera de 31.223 kg de CO2, l’equivalent a retirar 8.326 cotxes de la circulació durant un dia.

Sobre les receptores

Amb seu a Barcelona, Jin-Pa dóna suport als tibetans que viuen en campaments de refugiats a l’Índia dotant-los de recursos com potabilitzadores d’aigua i assistència sanitària. Per la seva banda, ACIS i Noves Oportunitats Maresme-Vallès se centren en la formació i capacitació de col·lectius en risc d’exclusió social. Finalment, la Fundació Viver de Bell-lloc promou el creixement personal i la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental sever, desenvolupant i participant en projectes empresarials i socials sostenibles.

Sobre Entrust EU

Entrust EU és una companyia fundada l’any 1969 als EUA. Líder en emissió de credencials i seguretat digital, compta amb oficines arreu del món. Quant a la seva relació amb el Pont Solidari, ha fet ús per primera vegada del nostre servei posant en valor la reutilització i actuant com un agent de canvi cap a un model d’economia circular i ecosocial.