Skip to main content

Donació de patata i mongeta tendra d’Origen 100×100

By 10 setembre, 2021Notícies

El Pont Alimentari de Banc de Recursos i Rezero ha derivat aquesta setmana al Rebost Solidari de Terrassa 43,5 kg de patata i mongeta tendra bullida (145 racions de 300 grams cada una) d’Origen 100×100. La recollida és a càrrec de l’entitat receptora.

Especialitzada en plats saludables cuinats a baixa temperatura i envasats al buit, Origen forma part de l’empresa Soluciali, S.L. i col·labora des de fa temps amb el Pont Alimentari donant-nos excedents. Cal destacar l’excel·lent coordinació amb el nostre servei i la qualitat dels productes que ofereix.

El Rebost Solidari de Terrassa

Pel que fa al Rebost Solidari de Terrassa, és un projecte promogut per l’Ajuntament de Terrassa que aglutina el treball de les principals entitats de la ciutat que distribueixen aliments. L’any passat, el Rebost va atendre 5.089 famílies, lliurant-los 1,5 Tn d’aliments en quasi 28.000 cistelles. La pandèmia de COVID-19 i la crisi econòmica que se n’ha derivat va suposar el 2020 un increment del 48% en el nombre d’unitats familiars ateses per les entitats que integren aquest projecte solidari.