Skip to main content

Donació de Yamaha

By 28 gener, 2021febrer 16th, 2021Notícies

El Pont Alimentari de Banc de Recursos i Rezero ha gestionat una compra d’aliments per valor de 840 € que s’han destinat al Rebost Solidari de Bon Pastor i Baró de Viver i la Xarxa d’aliments de Les Corts a Barcelona. Aquesta compra ha estat possible gràcies a la donació econòmica d’un grup de treballadors de Yamaha, que van oferir per aquesta acció l’import corresponent a l’obsequi de Nadal.

L’empresa Yamaha, que anteriorment ja havia fet donacions de material al servei Pont Solidari, va respondre així a la nostra campanya nadalenca, a través de la qual convidàvem a empreses i institucions a revertir en benefici d’entitats socials el cost dels esdeveniments i celebracions cancel·lats per la COVID-19. Aprofitant el nostre coneixement del Tercer Sector, des de Banc de Recursos ens comprometíem a assessorar els donants durant tot el procés i seleccionar per a ells els receptors més escaients.

En aquest cas, i atès que els treballadors de Yamaha volien destinar la seva donació econòmica a productes per a persones en situació de necessitat, vam proposar-los el Rebost Solidari de Bon Pastor i Baró de Viver i la Xarxa d’aliments de les Corts a Barcelona. El Rebost Solidari de Bon Pastor atén actualment 97 famílies vulnerables, incidint en aspectes de benestar i salut a banda de repartir-los menjar. Per la seva banda, la xarxa de les Corts arriba a 50 famílies, moltes de les quals participen alhora en el projecte com a voluntàries.