Skip to main content

Donació d’equipament de perruqueria

By 10 març, 2022Notícies

El Pont Solidari de Banc de Recursos va gestionar al febrer una donació d’equipament de perruqueria. Tot va començar el dia 1 amb una trucada de Sara Saladrigas, una particular que estava desmuntant el negoci familiar a Badalona i desitjava que alguna entitat pogués aprofitar el material. Li vam explicar com funciona el nostre servei i ens va enviar un llistat i fotografies de l’equipament per tal que busquéssim destinataris. Com sempre, vam enviar l’oferta a la nostra borsa d’entitats receptores i vam publicar-la també a les nostres xarxes socials per aconseguir la màxima difusió. Encara que no és el tipus de material que gestionem habitualment, vam pensar que podria ser útil per a alguna entitat que fes cursos de formació o pràctiques laborals. Com esperàvem, el resultat de la crida va ser positiu i a finals de febrer la Fundació Main de Sabadell va recollir tot l’equipament.

En concret, el lot donat incloïa 1 mostrador, 1 rentacaps amb dos piques i cadires, 3 tocadors, 6 butaques i 1 assecador de casc integrat a la paret. L’entitat receptora ens ha comunicat l’utilitzarà per habilitar un espai de formació en perruqueria i estètica. Amb tres dècades d’experiència en la intervenció i l’acompanyament socioeducatiu i psicoterapèutic, Fundació Main promou les oportunitats pels que viuen situacions de vulnerabilitat i la reducció de les desigualtats entre les persones.

Ens satisfà haver fet de pont per donar una segona vida útil a aquest equipament tan preuat i amb tants records per la donant, a qui agraïm de tot cor la confiança dipositada en el nostre servei.