Skip to main content

Donacions de cafè, sorbets, gelat i altres productes de Bofrost

By 12 juny, 2023Notícies

El Pont Alimentari de Banc de Recursos i Rezero va canalitzar la setmana passada diverses donacions de cafè, sorbets, gelat i altres productes de Bofrost. Les entitats destinatàries van ser el Rebost Solidari de Sabadell, Rebost de Terrassa i Asociación Reto a la Esperanza, que repartiran els productes a les persones i famílies en situació vulnerable que atenen.

Tant Bofrost com les receptores formen part de la xarxa del Pont Alimentari, un projecte que vam posar en marxa l’any 2015 juntament amb Rezero per lluitar contra el malbaratament alimentari. Bofrost es va afegir a la iniciativa l’any 2017 i fa donacions periòdiques d’acord amb la seva política de responsabilitat social i ambiental, que prioritza la sostenibilitat i l’atenció a col·lectius vulnerables i/o en risc d’exclusió. Al març, per exemple, va donar 822 kg de carn, peix, porros i sandvitxos de nata.

En aquesta ocasió, Bofrost ha donat 2.607 unitats de cafè, 1.881 de sorbets variats, 1.344 de gelat de xocolata Toblerone, 378 de delícies de pollastre i pernil i 207 unitats d’altres productes com patates grenaille, crêpes de vieires i aperitius.