Skip to main content

Donacions de mobiliari a la Fundació NEPP

By 23 juny, 2021Notícies

La Fundació NEPP va recollir el 17 de juny mobiliari escolar i d’oficina donat per 5 entitats a través del Pont Solidari. En concret, NEPP va carregar 36 taules, 59 cadires, 6 mòduls d’armari i diversos suports per a ordinador. La reutilització d’aquests elements suposa un estalvi mediambiental de 3.250 kg de CO2, l’equivalent a 866 cotxes fora de la circulació durant un dia.

En aquesta ocasió, els donants són l’Escola Voramar de Barcelona, l’Escola Tabor de Santa Perpètua de la Mogoda, el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona, Mercabarna i l’empresa Quadpack. Alguns d’ells, com l’Escola Voramar, havien usat anteriorment el servei Pont Solidari, fet que demostra la seva responsabilitat social i compromís amb la reutilització.

Fundació NEPP

NEPP és una fundació sense ànim de lucre constituïda l’any 2003 a Barcelona que duu a terme projectes humanitaris en diversos països d’Àfrica per ajudar i millorar la vida de nens en situació d’extrema vulnerabilitat. Pel que fa a la present donació de mobiliari, està previst que s’enviï a l’octubre en un contenidor a Moçambic per dotar equipaments.