Skip to main content

El contenidor enviat al Txad arriba a la seva destinació

By 25 setembre, 2017octubre 10th, 2017Notícies

El 25 de setembre va arribar a Kyabé (Txad) el contenidor de material que es va carregar a la Cooperativa del Camp d’Alcarràs el dia 8 de juliol i es va embarcar a Barcelona el dia 16. La descàrrega es va fer manualment i amb molt d’enginy, elevant el terreny per facilitar la baixada de la maquinària pesada.

El material (agrícola, sanitari, elèctric, mecànic i esportiu) està destinat a l’Escola Agrícola de Tatemoë, que compta amb 107 hectàrees de terreny i forma part de la missió de Kyabé, una ciutat ubicada al sud del Txad. Des de fa 19 anys, famílies de la zona es traslladen al centre per viure-hi durant dos anys i rebre una formació integral que els ajudi a millorar les condicions de vida de les seves comunitats. Els coneixements que reben comprenen agricultura, fusteria, ramaderia, gestió, sanitat, higiene, alfabetització, idiomes, transformació de productes, costura a màquina, brodat, educació cívica, drets i deures del ciutadà, jardineria i organització-lideratge.

La tramesa del contenidor va ser possible gràcies a la col·laboració de diverses empreses que van cedir materials, voluntaris que van participar en la càrrega i ajuntaments i entitats que la van finançar.