Skip to main content

El Pont Solidari, entre els projectes finançats per la Magic Line 2018

By 12 abril, 2018Notícies

El Pont Solidari de Banc de Recursos és un dels 26 projectes finançats amb la Magic Line Sant Joan de Déu 2018. El nostre servei ha rebut 6.000 € en la categoria d’Exclusió Social per facilitar l’aprofitament d’equipaments i materials donats per empreses derivant-los a entitats socials necessitades. Els 26 projectes finançats amb la Magic Line 2018 es van fer públics ahir al vespre en el transcurs d’un acte celebrat a l’auditori de La Pedrera de Barcelona. A més, també es va reconèixer la implicació dels equips participants en la popular caminata solidària.

En representació de la nostra entitat, van assistir a l’acte de cloenda la responsable del Pont Solidari, Maite Ortega; i el voluntari expert en logística Josep Miralles. La vetllada va estar amenitzada pel grup VOZES, un projecte que treballa per la integració a través de la música amb nens i adolescents i que també va participar en el Concert per la inclusió el dia de la caminata.

La cinquena edició de la mobilització ciutadana, que promou l’Obra Social de Sant Joan de Déu, ha permès recaptar 354.635€, gràcies a les més de 300 accions solidàries que van fer els 912 equips participants i a les col·laboracions de més de 200 organitzacions i 700 persones voluntàries, que van possibilitar la Magic Line. Un total de 13.000 persones van participar aquest febrer en la caminata, que s’ha convertit ja en un esdeveniment solidari emblemàtic a Barcelona.