Skip to main content

Empresa Solidària 2018

By 26 febrer, 2018abril 3rd, 2018Notícies

TEYME Tecnología Agrícola va rebre la setmana passada la distinció d’Empresa Solidària que l’Ajuntament de Lleida atorga des de fa sis anys a les firmes més sensibles davant les necessitats de les entitats locals del tercer sector de Lleida dins els àmbits de l’acció social, la solidaritat, la cooperació i el desenvolupament. L’acte de lliurament va estar presidit pel tinent d’alcalde i regidor de Polítiques per als Drets de les Persones, Xavier Rodamilans, i va tenir lloc al Saló de Plens de la Paeria el 20 de febrer coincidint amb el Dia Mundial de la Justícia Social.

Empreses solidàries de Lleida

Les altres 22 entitats reconegudes en aquesta edició van ser Ampa Escola Espiga (Xarxa de Centres Oberts i Ciberaules), Bricodepot (Aspid), Canon Business Center Lleida (Associació Banc d’Aliments), Centre d’anglès Romeu (Esclat, Associació solidaritat i servei Santa Teresina), Cercle de Ponent 2009, SL (Assoc. Antisida de Lleida), Escola Maristes (Assoc. Reintegra), FEDAC-Lleida (Educaesport municipal), Fira de Lleida (Consell Municipal de Persones amb Discapacitat), Fruiteria Sara (Fundació Jericó), Fruits de Ponent (Ilersis), Gimnàs Lleida-Ekke (Aspros), Grup Amoca (Salesians St. Jordi PES Lleida), Grup Seven (Àrea municipal de Promoció de la Salut), ILO Institut de Lleida d’Oftalmologia (Sàhara Ponent), Mon Ermitage (Down Lleida), Nayox 2000, SL (Aremi), Pàmpols Arquitecte, SLP (Assoc. Salut Mental de Ponent), Restaurant l’Estel de la Mercè (Assoc. Prosec), Restaurant Resquitx (CIS Àngel Olaran), Sercodaga (Fundació Arrels Sant Ignasi), Supsa Supermercats Pujol, SL (Assoc. de Caritat de Sant Vicenç de Paül), i Unipreus, SL (Creu Roja). Creu Roja també va proposar el Sr. Postu per la seva participació en diverses causes benèfiques impulsades per entitats de la ciutat. El reconeixement d’empresa solidària es fa a través de les propostes que fan les ONG de Lleida que durant l’any han rebut ajut d’alguna empresa per dur a terme accions i/o projectes.

El suport de TEYME a Banc de Recursos

En el nostre cas, TEYME ens va donar l’any passat material valorat en 2.400,15 € que es va destinar al projecte agrícola de l’escola de Tatemoë a Kyabé (Txad). En concret, l’empresa de Torre-serona va aportar un pulveritzador SGA-AP-600-APS-41 M. CHAS. 2 V, una pistola “Compact-Turbo”, una mànega Orotawa 80 Bar, un dipòsit Sus Pol. Serie Virgola-TC 1200 i una transmissió 101.051.CE-007-007 16 CV.