Skip to main content

Empresa Solidària 2020

By 28 febrer, 2020Notícies

L’Ajuntament de Lleida va atorgar el dia 20 de febrer la distinció d’Empresa Solidària a Hidromatic Ponent a proposta de Banc de Recursos. La firma, amb seu a Soses, va fer donació l’estiu passat a través de la nostra entitat de 78 plaques solars valorades en 14.000 € al Noveau Lycée-College Tècnique de Kyabé (Txad). Aquest centre, actualment en construcció, estarà dirigit per la Companyia Jesús i oferirà formació tècnica i professional a joves de la zona. Si bé no és un projecte nostre, des de Banc de Recursos hi col·laborem cercant i aportant materials i equipaments. Les plaques donades per Hidromatic Ponent es destinaran a una instal·lació combinada d’energia solar amb un grup electrogen que subministrarà electricitat al nou institut politècnic.

26 empreses solidàries

A banda d’Hidromatic, 25 empreses més van rebre el mateix reconeixement en la vuitena edició d’aquests Premis impulsats per la Paeria per retre homenatge a les empreses que col·laboren amb el Tercer Sector.

El lliurament dels diplomes va tenir lloc dijous 20 al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Lleida coincidint amb el Dia Internacional de la Justícia Social i va estar presidit pel paer en cap, Miquel Pueyo.