Skip to main content

Escalfem motors per la Magic Line 2020!

By 26 novembre, 2019març 25th, 2021Notícies

Banc de Recursos participarà el dia 1 de març de 2020 per segona vegada a la Magic Line de Barcelona que organitza Solidaritat Sant Joan de Déu. Es tracta d’una caminada per equips i no competitiva que se celebra des de 2014 i que té com a objectiu la recaptació de fons per finançar projectes a favor dels col·lectius més necessitats. Els #magicliners inscrits es fixen un repte econòmic i realitzen accions diverses per assolir-lo i contribuir així al propòsit d’aquest esdeveniment solidari. En l’edició de 2019, la Magic Line va aconseguir 381.873 € que es van destinar a 27 iniciatives socials, entre elles el nostre servei Pont Alimentari, dotat amb 5.800 € dins la categoria d’inclusió social.

L’any vinent, quatre ciutats celebraran la Magic Line: València (2 de febrer), Barcelona (1 de març), Mallorca (29 de març) i Múrcia (26 d’abril).

Un dia de germanor

Des de Banc de Recursos, volem contribuir a aquesta gran festa de la solidaritat i per això hem tornat a constituir l’equip Som gent de recursos, al qual us convidem a afegir-vos i/o donar suport econòmic.

En l’edició de 2020 tornarem a fer el tram de 10 km, puix considerem que està a l’abast de tothom i, a més, és accessible per a persones amb mobilitat reduïda (o cotxets de passejar). És un dia de germanor, en què tindrem l’oportunitat d’estrènyer lligams fent una mica d’activitat física i col·laborant alhora amb una gran iniciativa solidària. Què més es pot demanar?

Caminar amb Banc de Recursos
(Enviar un email especificant nom, cognoms, NIF, telèfon i adreça de correu electrònic)
Fer un donatiu a l'equip

Tram que caminarà el nostre equip

10 km (real: 9,55 km). FONT MÀGICA MONTJUÏC
Desnivell +228m -241m (Track 10 km)

En aquest traçat podreu visitar de manera gratuïta espais com: el Caixa Fòrum, el MNAC, el Poble Espanyol, l’Estadi Olímpic, la Fundació Miró, el Jardí Botànic, el castell de Montjuïc, el mirador de Migdia o els Jardins de Miramar.

El tram és totalment accessible per a persones amb mobilitat reduïda.