Skip to main content

Festa anual del Voluntariat de Banc de Recursos

By 26 febrer, 2018abril 3rd, 2018Notícies

Banc de Recursos va celebrar el passat dijous 22 de febrer la Festa anual del Voluntariat, que enguany va tenir lloc a la seu d’acidH a Barcelona. L’esdeveniment va aplegar 38 voluntaris/es, treballadors/es i patrons/es de l’entitat, amb una bona mostra de la delegació de Lleida i amb la presència dels nostres voluntaris de Vic, que s’encarreguen de mantenir la base de dades de Banc de Recursos.

Parlaments

La festa va començar a les 14:30 hores amb un dinar preparat i servit per personal d’acidH i es va allargar fins passades les 17:00 hores. En el transcurs d’aquesta, vam retre un petit homenatge al President de la Fundació, Jesús Lanao, que va complir 75 anys al gener i que durant més de dues dècades ha estat al capdavant de Banc de Recursos.

També vam tenir ocasió d’escoltar la salutació de la gerent, Rosaura Serentill; i les intervencions de Mariona Ortiz, responsable del Pont AlimentariRemenja’mmm; i de Josep Maria Veà, voluntari i cooperant tècnic de Lleida que recentment va viatjar al Txad per donar suport al projecte de l’Escola Agrícola de Tatemoë. Per la seva banda, el coordinador del Centre Especial de Treball (CET) d’acidH, Joan Bagué, va apropar-nos a la tasca que realitza l’entitat quant a la formació i integració laboral dels joves amb intel·ligència límit.

Després de dinar, vam sortejar diversos obsequis entre els assistents i vam acomiadar-nos amb la tradicional foto de família al carrer.

Moltes gràcies a tots els que que feu gran Banc de Recursos amb el vostre suport i col·laboració!