Skip to main content

Festa del Voluntariat de BdR

By 23 febrer, 2019Notícies

Una vintena de voluntaris, patrons i treballadors de Banc de Recursos van participar ahir en la Festa anual del Voluntariat de la nostra entitat, que per segon any consecutiu va tenir lloc a la seu d’acidH a Barcelona.

La celebració va començar passades les 14:00 hores i es va prolongar fins a les 17:00 hores. En el transcurs d’aquesta, els assistents van gaudir d’un bon àpat i van poder escoltar un resum dels projectes actuals i reptes de futur de BdR a càrrec de la gerent, Rosaura Serentill. Aprofitant la presència de diversos voluntaris de la delegació de Lleida, Serentill va agrair la tasca que s’està fent a Ponent per eixamplar el Pont Solidari i també l’assessorament tècnic que es proporciona a altres ONGs quant a projectes d’electricitat, reg o agricultura.

Servit i retirat el segon plat, el President de Banc de Recursos, Jesús Lanao, va voler donar les gràcies a tots els voluntaris presents i absents, donant pas a un vídeo amb què vam retre homenatge als companys finats i que acabava amb fragments d’una entrevista a Manel Carrera, cap de voluntaris de BdR durant una dècada.