Skip to main content

Gestió Mediambiental i Economia Circular en Facility Management

By 10 maig, 2019Notícies

La directora de Banc de Recursos, Rosaura Serentill, va participar el dia 9 de maig en la jornada tècnica i de debat Gestió Mediambiental i Economia Circular en Facility Management, beneficis per a l’organització convocada per International Facility Management Association (IFMA). L’acte estava patrocinat per Fama Systems i Simon i va tenir lloc de 9:30 a 13:30 hores a l’Espai Simon 100 de Barcelona. L’objectiu era debatre i presentar propostes d’economia circular en un context en què l’esgotament dels recursos naturals obliga a replantejar els patrons actuals i avançar cap a models més respectuosos amb l’entorn.

En el transcurs de la jornada, la directora de BdR va parlar del model d’economia circular que defensa la nostra Fundació i va presentar diversos exemples d’aplicació vehiculats a través dels serveis Pont Solidari i Pont Alimentari. A més, també va recordar la col·laboració històrica de Simon amb Banc de Recursos, puix entre 1995 i 2008 l’empresa ens va donar 81 palets de material elèctric que vam enviar a Bolívia.

Sobre IFMA

L’International Facility Management Association és l’associació professional més important en l’àmbit de la gestió d’immobles i va ser creada l’any 1980 per promoure el Facility Management o gestió integral de les infraestructures i els serveis a l’empresa amb l’objectiu d’optimitzar els espais i els recursos i millorar el desenvolupament de l’activitat professional. IFMA compta actualment amb 20.000 membres representants en 18 capítols i més de 60 consells.